Tuesday, May 16, 2017

my first year not celebrating teacher's day

Alhamdulillah 'ala kulli hal.

At times like this, you'll see different kind of people.

Ada yang cakap macam2 sebab nak sedapkan hati dia sendiri dan buat orang lain nampak teruk daripada dia, dengan tujuan nak sedapkan hati sendiri. In a meantime, ada yang sudi bagi semangat dan tak compare kita dengan dia, atau dengan sesiapa.

Mana2 sama je, kan?

Alhamdulillah thummalhamdulillah.

Hehe dikesempatan ni nak ucapkan Selamat Hari Guru buat seeeemuuuua guru2, cikgu2 yang pernah mengenali seorang Nada. I may be the only Nada yang cikgu2 kenal, or the only Nada yang nakal. yang paling nakal

Kalau nak ingat balik masa zaman2 sejak dari sekolah rendah, banyak betul buat masalah dulu 😂😂 Kalaulah boleh naik mesin masa Doraemon,,, hehehe tak rasa nak patah balik 😋 sebab semua yang pernah jadi dulu kenangan yang tak boleh bayar sampai bila2. Naik ke sekolah menengah.... sampailah menengah atas.





I don't take that much photos with my teachers back then. This is the best i could find. If i could realize earlier how precious those pictures are, I am surely will took more. They were more than just a teachers.



 





I've got some more pictures to be uploaded but i'm out of time so i am going to update this post tomorrow. Tapi nak kena post malam ni sebab kena post 16 mei jugak 😜


I need to sleep rn!!!! It's 10.58pm and i'm sooooo sleepy & tired. Talk to you guys later!!

To be continued....

No comments: